Kot fizična oseba imate na voljo 14 dni, da odstopite od pogodbe. Rok začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni  v roku 14 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe.  Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa. Kupnino vam bomo vrnili  najkasneje v 14 dneh na enak način, kot je bila plačana, oziroma po dogovoru.

Artikli imajo garancijo. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil ter ob predložitvi računa. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla.

Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije, ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Podjetje LEDSTAR daje na vse artikle dve (2) tržno garancijo. Tovarniška garancija, navedena na tehničnih listih, embalaži artikla in spletni strani pri opisih artikla nas ne zavezuje.

Na povezavi najdete obrazec, katerega ob vračilu izdelka v garancijo / odstopu od pogodbe / zamenjavi izpolnite in skupaj z računom priložite k pošiljki: Obrazec za vračilo.

Vrnjene pošiljke ne pošiljajte z odkupnino, saj le te ne bodo prišle do našega naslova. Priporočamo, da pošiljko pošljete “priporočeno”, da lahko pošiljko v primeru izgube izsledite.